Tanja Keijsers- Dierx

Logopediste

tanja.keijsers AT eenbes DOT nl

In juni 1992 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Eindhoven. Na mijn studie heb ik gewerkt bij de GGD ,vrijgevestigde Logopedisten,  diverse SO en SBO scholen. Vanaf 1999 ben ik 3 dagen werkzaam op de Van der Puttschool.

Ik geef begeleiding aan kinderen die problemen hebben in de communicatie ten gevolge van een taal-en spraakstoornis en/of auditieve beperkingen. Daarnaast geef ik voorlichting aan en coach ik leerkrachten en ouders.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind maximaal gebruik kan maken van het onderwijs. Communicatie is hierbij essentieel. Ik beleef er veel plezier aan om te onderzoeken wat de meest optimale aanpak is om de communicatie te verbeteren.

Ik vind het fijn om als logopediste in een professioneel team werkzaam te zijn die, door voortdurende afstemming en samenwerking, kinderen leren hoe ze kunnen leren om uiteindelijk goed te kunnen functioneren in de maatschappij.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.