Ria van Bodegraven

Leerkracht MB A

ria.vanbodegraven AT eenbes DOT nl

Hallo,

Mijn naam is Ria van Bodegraven, sinds 1 november werk ik op donderdag en vrijdag als leerkracht in MBA.

Hiervoor was ik werkzaam als leerkracht in het regulier en speciaal onderwijs, met name bij Taalbrug Junior in Eindhoven.

De laatste 15 jaar heb ik als ambulant begeleider gewerkt. In deze functie heb ik ook de Van der Puttschool leren kennen, waar ik de laatste 8 jaar meerdere kinderen begeleid heb.

Binnen het speciaal (basis)onderwijs is het de kunst om het meest passende onderwijs aan te bieden waardoor de kinderen tot ontwikkeling komen, ieder op zijn eigen manier.

Het samen met de kinderen zoeken naar wat voor hen werkt, is een boeiende uitdaging.

Ik ga deze uitdaging graag aan - samen met Katja - zodat we er hopelijk een fijn, gezellig en leerzaam jaar van kunnen maken.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen.