Noortje Fleskens

Leerkracht MBA

noortje.fleskens AT eenbes DOT nl

Hallo, ik ben Noortje Fleskens en geef op dit moment les in MBA. Na de mavo ben ik eerst de opleiding onderwijsassistente gaan volgen. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar De Kempel, waar ik 10 jaar geleden afgestudeerd ben. Na een jaar vervangen op verschillende scholen, mocht ik op basisschool De Windroos gaan werken. 5 Jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Vd Puttschool. Tijdens mijn werk op deze basisscholen heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan; oa de gymopleiding, woordenschat, coachen, passend onderwijs voor de excellente leerkracht en afgelopen jaar heb ik me verdiept in een nieuwe uitdaging, in samenwerking met De Kempel ben ik met collega's een traject aan het volgen rondom het kind leergesprek. 
 
Ontwikkelen is belangrijk voor mij. Voor mij zelf als persoon en zeker ook als leerkracht. Dit wil ik ook graag overbrengen naar de kinderen. Ik vind het belangrijk dat ik als leerkracht, de kinderen stimuleer om alles, emotioneel maar ook didactisch, eruit te halen wat erin zit. Dit binnen de mogelijkheden van ieder kind natuurlijk. Een kind moet lekker in zijn vel zitten om tot leren te komen.  
 
Dit jaar werk ik op maandag, dinsdag en woensdag. Deze dagen ga ik iedere keer met plezier naar mijn werk. Het geeft mij veel voldoening om met de kinderen te werken, ze te begeleiden en ondersteunen en samen te ontdekken. Ieder kind heeft zijn eigen talenten en ik vind het geweldig om samen met een kind hier naar op zoek te gaan en het kind hierin te stimuleren zodat ieder kind ervaart dat hij of zij er mag zijn! 

Naar overzicht