Nanda Slegers

IB
psycholoog

nanda.slegers AT eenbes DOT nl

In 2005 heb ik mijn studie Psychologie afgerond. Mijn afstudeerstage- en onderzoek heb ik in het ZML onderwijs gedaan. Dat ik in het onderwijs wilde werken, was voor mij snel duidelijk. In de afgelopen 13 jaar heb ik op verschillende plekken en in verschillende functies kennis enĀ ervaring opgedaan: als Psycholoog in het SO, als onderwijsadviseur en als intern begeleider in het reguliere basisonderwijs. Sinds 1 maart werk ik als intern begeleider op de vd Puttschool. Ik vind het een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de optimale ontwikkeling vanĀ kinderen, samen met het team en de ouders. Dat ik dit nu mag doen voor kinderen die hierbij net wat extra's nodig hebben, geeft me veel voldoening. Samen genieten van de kleine stapjes vooruit, daar gaan we voor! Loop gerust eens binnen als u kennis wilt maken, of vragen heeft.