Maaike Verhappen

Leerkracht OB

maaike.verhappen AT eenbes DOT nl

In 2003 ben ik, direct na mijn afstuderen, begonnen op de Van der Puttschool. De eerste jaren fulltime en vanaf 2008, na de komst van onze oudste zoon, parttime. In 2010 is daar nog een zoon bij gekomen en in 2012 nog een dochter.

Dat ik in het speciaal onderwijs wilde gaan werken, wist ik al heel snel in mijn PABO periode. De kinderen die meer nodig hebben dan de ‘doorsnee’ kinderen, heeft mij altijd getrokken. Voor mij is het werken is het SBAO dan ook een roeping. Het is een zoektocht met de kinderen naar de juiste route. En die route kan voor hetzelfde kind, elke dag anders zijn…

Ik ben begonnen in de bovenbouw en ben door de jaren steeds naar wat jongere kinderen gegaan. Op dit moment geniet ik 3 dagen in de week van de jongste kinderen van de school. Groep OB, een groep 1/2. Die groep mag ik samen draaien met Linda Willems.

Dat ik een klein deel van de groei van ‘onze’ kinderen mag meemaken en begeleiden is een voorrecht.

Werkdagen: maandag / dinsdag / woensdag.