Linda Willems

Leerkracht OB A

linda.willems AT eenbes DOT nl
In 2010, na het behalen van mijn PABO-diploma, ben ik aan de slag gegaan als invalleerkracht. De eerste maanden heb ik wat losse vervangingen gedaan, maar al snel kwam ik op de Van Der Puttschool terecht. Hier ben ik sindsdien niet meer weggegaan. Deze school past bij mij omdat ik hier veel rekening kan houden met de behoeften van ieder kind. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen zich positief ontwikkelen en met plezier naar school gaan.

Door de jaren heen heb ik met veel plezier in allerlei groepen mogen werken. Elke groep / leeftijd heeft iets leuks, dus ik prijs me gelukkig dat ik daar de afgelopen jaren veel van heb mogen meemaken.
Dit jaar mag ik om de week op maandag in verschillende groepen vervangen en op donderdag en vrijdag ben ik in de onderbouwgroep te vinden. Kortom ook dit jaar weer een baan vol variatie en uitdagingen!