Katja Vogels

Leerkracht MBA

katja.vogels AT eenbes DOT nl

Hallo,

Ik ben Katja Vogels en sta dit jaar in groep MBA. Na jaren in het reguliere onderwijs te hebben gewerkt, ben ik in mei (2020) overgestapt naar Van der Puttschool.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich optimaal mag en kan ontwikkelen. Elk kind heeft daar iets anders voor nodig. Het is daarom voor mij een uitdaging om dit samen met het kind te ontdekken en uit te voeren. Daarnaast hecht ik veel waarden aan samen leren, spelen en werken.

Ik hoop, met mijn expertise en kennis die ik in de afgelopen jaren opgedaan heb, een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en het onderwijs op onze school.

Elke woensdag, donderdag en vrijdag ga ik met plezier naar school en geniet nog steeds van dit mooie beroep.