Inez Jansen

Psycholoog

inez.jansen AT eenbes DOT nl

Vanaf 1 januari 2017 ben ik directeur van deze fantastische school. De school is niet nieuw voor mij , de functie wel. Al vanaf augustus 2000 heb verschillende functies en taken gehad op deze school.

Kinderen die bij ons op school komen hebben onderwijsbehoeftes waar de reguliere basisscholen niet aan tegemoet kunnen komen. Als directeur wil ik er zorg voor dragen dat kinderen op de Van der Puttschool zich in een veilige leeromgeving kansrijk kunnen ontwikkelen. Samen met het kind, het team en u als ouders wil ik me sterk maken om uw kind zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.

Mijn kamerdeur is blauw en dat betekent dat kinderen altijd binnen mogen komen om iets te bespreken of te vragen. Ook ouders zijn hiervoor natuurlijk altijd van harte welkom.