Ineke Aarens

Leerkrachtondersteuner MB

ineke.aarens AT eenbes DOT nl

Hoewel ik pas rond mijn 40e ben begonnen met werken in het onderwijs, merkte ik al snel dat het beter bij mij past dan wat ik daarvoor deed (ik werkte als gastvrouw in de horeca). Inmiddels heb ruim 10 jaar ervaring als onderwijsassistent, ik heb gewerkt op verschillende scholen in de Betuwe en ‘sta’ sinds vorig jaar met heel veel plezier op de van der Puttschool. Dit schooljaar ben ik 4 dagen per week te vinden in de onderbouw. Ik vind het werken met kinderen echt fantastisch, elke dag is een nieuw avontuur.

Mijn eigen kinderen zijn inmiddels volwassen en ik woon samen met mijn partner in Nuenen. Wanneer ik niet op school ben rommel en klus ik graag in de tuin, ik vind koken en eten erg leuk en lekker, ik naai kleding, geniet van wandelen en fietsen, lees soms een boek en ondertussen draai ik af en toe een lp. Daarnaast studeer ik en als ik tijd over heb ga ik een stukje op mijn motor rijden (dat komt helaas niet zo vaak voor). In de vakanties gaan mijn partner en ik er graag op uit met onze mini-caravan.