Ine Dekkers

Leerkracht MBA

ine.dekkers AT eenbes DOT nl

Hallo,

Al heel jong wist ik dat ik het onderwijs in wilde. Vanuit de opleiding onderwijsassistent ben ik op Hogeschool de Kempel terecht gekomen.

Na mijn afstuderen ben ik begonnen met vervangen in verschillende groepen en op verschillende scholen. Vaak een vaste en langdurige vervanging in groep 3 en groep 3/4.

Jezelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk. Het onderwijs bestaat niet alleen uit de taal, spelling, rekenen, WO etc, maar ook beweging is erg belangrijk. Ik heb daarom de opleiding leerkracht bewegingsonderwijs gevolgd.

ICT speelt een steeds grotere rol in de samenleving en in de klas. Om meer uit de ICT middelen van school te halen heb ik de opleiding ICT & nieuwe media gevolgd. Afgelopen jaar heb ik een cursus gevolg tot rekencoördinator.

Voor het vijfde jaar ben ik nu op de Van der Puttschool werkzaam. Na drie jaar de lage bovenbouw, een jaar in de hoge middenbouw, ben ik nu te vinden in MBA! Dit jaar ben ik op maandag en dinsdag in de klas te vinden. Ik heb er weer veel zin in en ga er samen met juf Katje en alle kinderen van MBA een fijn, gezellig en leerzaam schooljaar van maken.

Als je nog iets wil weten, loop gerust even binnen.

Groetjes juf Ine