Anne de Brouwer

IB MBC, BBA, BBB

anne.debrouwer AT eenbes DOT nl
Hoi ik ben Anne de Brouwer,
vanaf 2006 leerkracht op Van der Puttschool. Omdat studeren mij verrijkt,  heb ik een master aan Fontys SEN Gespecialiseerde Leerkracht  gedaan en tevens coaching voor Meervoudige Intelligentie gestudeerd.
 
Mezelf verrijken en ontwikkelen, is iets wat ik niet alleen doe maar wat ik ook uitdraag naar de leerlingen in mijn groep. Met alle kennis en de ervaringen die ik elk jaar in de klas opdoe, weet ik hen betrokken te houden en op een positieve manier leerstof eigen te maken. Hierin is het leerkracht zijn in het speciaal basisonderwijs juist leuk, omdat ik iedere dag door kinderen verrast wordt en verwonderd ben van de talenten die ze hebben.
Een brug bouwen naar een mooie toekomst waarin kinderen deze talenten leren verkennen en uitbreiden, is iets wat ik met ieder individu dan ook nastreef.  Elk jaar blijft dit een uitdaging en voel ik me hiervoor verantwoordelijk.
Met veel enthousiasme en een vleugje humor sta ik graag voor de klas.
Om ook op een andere manier met zorgleerlingen bezig te zijn, ben ik sinds dit schooljaar IB-er van twee groepen. Een nieuwe uitdaging waarbij het onderwijs, de leerlingen en contact met ouders op nummer 1 staan bij mij. 

 

Naar overzicht