André Kuijten

Leerkracht BBC

andre.kuijten AT eenbes DOT nl

Hoi allemaal,

Sinds het schooljaar 2017-2018 ben ik werkzaam op SBO Van der Puttschool. Ik ben zeer enthousiast om het mooie vakgebied ‘leerkracht’ te mogen uitvoeren in het speciaal basisonderwijs.

De 11 jaar daarvoor ben ik werkzaam geweest in het samenwerkingsverband Weert/Nederweert. De eerste drie jaar, na het behalen van mijn PABO diploma, binnen het regulier onderwijs. Op deze school ben ik ook afgestudeerd. Vanaf 2009 ben ik benaderd om het speciaal onderwijs (cluster 4) in Weert mee vorm te geven. Daarbij heb ik telkens de voorschoolverlaters- of schoolverlatersgroep begeleid. Tijdens deze periode heb ik tevens mijn Master SEN opleiding behaald.

Dit schooljaar staat ik op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in groep BBC (voorschoolverlaters). Op dinsdag ben ik één van de schoolopleiders die stichting Eenbes basisonderwijs tot haar beschikking heeft.

Ik vind het heerlijk om in het speciaal basisonderwijs te werken, want hierbij voel ik mij als een vis in het water. Doel is om de kinderen met een fijn welbevinden te laten ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende stap in hun ontwikkeling.